Iohannis cere MAI să impună legea în cazul românilor care nu respectă măsurile anti-COVID!

0

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că măsurile de restricţie vor continua pe termen lung, iar acolo unde nu vor fi respectate, oamenii legii vor trebui să le impună.

Preşedintele Iohannis a spus că aceste măsuri de restricţie sunt necesare, dar pentru că nu toată lumea înţelege să le respecte, forţele de ordine vor trebui să se asigure că aceste reglementări vor fi respectate.

„Este foarte clar că restricțiile sunt necesare și vor fi necesare și în continuare. Din păcate, nu toată lumea înțelege. Acolo unde nu există înțelegere, măsura de restricție trebuie impusă. Punct și gata!”, a spus Klaus Iohannis.

Referitor la posibilitatea intrării din nou în stare de urgenţă, şeful statului a declarat că deocamdată nu ia în calcul această variantă.

„Evoluția este fluidă, e greu de prevăzut ce se întâmplă peste o săptămână sau două. La acest moment experții nu văd nevoia revenirii la starea de urgență. Trebuie măsuri graduale pentru a permite stăvilirea bolii”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.