Noul primar general, vizită-fulger la STB. Protejarea călătorilor din București, prioritară pentru Nicușor Dan!

0

În mai puțin de două săptămâni de de la preluarea mandatului, Nicușor Dan arată o implicare totală în rezolvarea problemelor cu care se confruntă bucureșteni.  Transportul public, traficul infernal, problema căldurii din apartamente, eficientizarea cheltuielilor Primăriei prin oprirea robinetelor jafului, sunt doar câteva dintre prioritățile noului primar general.

Ieri, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a facut o vizita la Societatea de Transport Bucuresti, unde s-au analizat masurile de protejarea a calatorilor, in contextul pandemiei, fiind discutii despre numarul mediu de calatori pe linii si pe ore, dezinfectia in mijloacele de transport  in comun, purtarea mastii.

„Am convenit aplicarea unui chestionar pentru șoferi si vatmani, in urma caruia vom obtine o imagine mai exacta a situatiei din teren si care ne va ajuta sa luam decizii informate. Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta”, spune Nicusor Dan.

„Am fost azi la sediul Societatii de Transport Bucuresti, unde am analizat in special masurile de protejare a calatorilor in contextul actualei epidemii COVID-19. Am discutat despre numarul mediu de calatori pe linii si pe ore, despre dezinfectia in mijloacele de transport in comun, despre purtarea mastii in interiorul acestora. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru soferi si vatmani, in urma caruia vom obtine o imagine mai exacta a situatiei din teren si care ne va ajuta sa luam decizii informate”, a scris Nicusor Dan, pe Facebook, vineri seara.

El a adaugat ca se vor lua masuri pentru ca transportul public sa ofere siguranta. „Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta. Sanatatea bucurestenilor este prioritatea noastra in saptamanile care urmeaza”, a afirmat Nicușor Dan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.