Liberalul Sebastian Burduja, mesaj pentru români: “Nu avem dreptul să uităm OUG13, cozile din diaspora, gazele din 10 august!”

0

Prezența românilor la scrutinul din 6 decembrie este crucială pentru modernizarea, reformarea și recredibilizarea unui Parlament confiscat de o gașcă politică pesedistă coruptă, arogantă și incompetentă, care și-a pus mizele politice, financiare și electorale mai presus de interesul național.

6 decembrie reprezintă, până la urmă, ziua scadenței iresponsabilității PSD și a aliaților săi toxici, Pro  România și ALDE. Un vot dat pentru PNL este un vot dat pentru eliberarea Parlamentului, pentru stabilitate politică,  pentru un parteneriat corect cu Guvernul Orban și președintele Iohannis, pentru meritocrație și pentru modernizarea României.

PNL București are de dat, în Capitală, cea mai dură luptă. Pe de o parte, împotriva PSD și pe de o altă parte împotriva USR-PLUS, două pericole majore pentru viitorul României. Tocmai din aceste motive, campania electorală demarată de PNL București devine vitală, iar strategia, implicarea și profesionalismul liderilor liberali de la București și sectoare trebuie să facă, obligatoriu, diferența!

“Echipă. Muncă. Profesionalism. O cauză: România în care #sepoate. Echipa PNL Bucuresti înseamnă oameni competenti, serioși și hotărați.

Sunt onorat sa fiu parte a acestei echipe. A început campania, dar noi suntem la munca nu de azi, de ieri. Ne-am întâlnit sa facem planul pentru a cuceri Parlamentul României de partea binelui.

Pe 6 decembrie dăm asaltul final, alături de toți românii care vor sa nu repetam niciodată epoca neagră (roșie) 2017-2019. Nu avem dreptul sa uitam OUG13, cozile din diaspora, gazele din 10 august. Nu avem dreptul sa renuntam la lupta, oricât ar fi de greu, oricât ar vrea unii sa ne țină acasă.

Totul are un sens numai #împreună. Contăm pe Dumneavoastră”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.