Jurnalistul Mihai Căldăraru oferă speranțe bătrânilor, copiilor și celor cu nevoi speciale

0
Mihai Căldăraru, in calitate de jurnalist desfășoară campania „Din ce dai, îți clădești în rai” în cadrul căreia strânge alimente și le împarte celor  care au nevoie. Mihai Căldăraru, a fost premiat la Laureat Top 10, locul 1, pe România. A primit Diplomă de Excelență pentru faptele lui bune și pentru implicarea lui în problemele sociale. Acesta a avut o viață destul de grea, părăsit de părinți și-a petrecut mai mult de jumătate din viață prin orfelinate. Pe la 18 ani și-a regăsit familia dar a preferat să-și vadă de propriul drum, cu propriile puteri după cum a fost obișnuit.
Jurnalistul a fost contactat telefonic de reporterii site-ul intact media news cu scopul informării cetățenilor privind campania în desfășurare și cei care doresc să se implice sunt îndrumați să ia legătura cu el.
În contextul actual de pandemie, un mic ajutor e mereu bine-venit pe lângă faptul că se apropie cu pași repezi cea mai frumoasă perioadă din an, sărbătorile de Crăciun. Perioadă când se oferă din inimă cadouri celor dragi și celor nevoiași.
Campania „Din ce dai, îți clădești în rai” a fost inițiată cu dorința creatorului de-a minimiza sărăcia ce-l înconjoară. Chiar dacă sunt mulți în situații nu tocmai plăcute și ușoare, Mihai Căldăraru încearcă pe cât posibil să ajute bătrânii și să aducă zâmbete copilașilor fără părinți sau celor cu nevoi speciale.
Cei care doresc să se implice în campaniile desfășurate de Mihai, pot lua legătura cu el telefonic la 0722707022.
Activități desfășurare de jurnalist.
” Fă bine, pic cu pic se face mare!”
“Dăruiește Bucuria, Câștigă România!”
”Din ce dai, îți clădești rai!”
”Dăruiește un pic de soare, nu totală nepăsare”
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.