Cioloș îl pune la punct pe Orban: „E nevoie de un nou început pentru România”

0

Propunerea de premier a USR-PLUS a fost primul care a reacționat la anunţul conform căruia Orban ar putea reveni la Palatul Victoria, deşi înţelegerea era ca declaraţiile să fie făcute numai în parteneriat.

Dacian Cioloş a reacţionat dur după ce s-a aflat că Ludovic Orban ar putea reveni la Palatul Victoria, iar Dan Barna va fi uns şef la Camera Deputaţilor.  „Apropo de discuțiile asupra numelui de premier din această seară, mesajul USR PLUS este simplu: am vorbit serios atunci când am spus că e nevoie de un nou început pentru România”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook, după ce această înţelegere l-ar lăsa complet pe dinafară.

Dacian Cioloş a reacţionat după ce Ludovic Orban a programat o întâlnire cu cei din conducerea PNL în vederea schimbării mandatului de negociere cu celelalte partide şi anume ca preşedintele liberalilor să fie premier, iar Dan Barna să preia şefia Camerei Deputaţilor, au precizat sursele Romania TV.

Președinte PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a comentat reacția lui Dacian Cioloș, liderul USR-PLUS, referitoare la eventualitatea ca Ludovic Orban să fie numit din nou premier.

„Și Dacian Cioloș este politician vechi. Am văzut acel punct de vedere exprimat de Dan Barna, o declarație fără rost. Este totuși o știre neoficială. Trebuie să așteptăm. Nu știam că partenerii se testează între ei. Credeam că suntem parteneri. Cum adică să ne testăm? Atunci când auzi chiar și de la PSD, cu mare experiență de guvernare și de împărțit funcții, bineînțeles că discuți funcții pentru că pui în aplicare programul… ”, a spus Vîlceanu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.