Adi Vasile, despre careul de ași de la Euro: ”Favorita mea este Norvegia”

Tehnicianul de la CSM București privește turneul continental din Danemarca din triplă ipostază: antrenor, comentator tv și iubitor de handbal.

Franța- Croația și Norvegia – Danemarca sunt cele patru echipe din careul de ași al Campionatului European de handbal din 2020.

Adi Vasile, antrenorul de la CSM București și până înainte de startul turneului final și selecționer al naționalei din Muntenegru, a profitat din plin de aceste săptămâni pline de handbal. A îmbinat utilul cu plăcutul!

” Am privit Europeanul și din perspectiva comentatorului, pe lângă ipostaza de antrenor. Am încercat să văd toate meciurile jucătoarelor pe care le pregătesc și, în același timp, am avut un ochi deschis pentru viitor” – Adrian Vasile, antrenor CSM București.

Tehnicianul și-a ales favorita la Euro și spune că nu ar fi exclus să apară surprize, astăzi, în semifinale.

” Norvegia este favorita mea. O să urmăresc cu interes meciurile Norvegiei și Franței – îmi plac multe lucruri și mă regăsesc în multe aspecte din jocul și mentalitatea Norvegiei, dar mereu semifinala vine cu un factor de stres, care de multe ori e diferit, trebuie gestionată partida altfel. Există valoare din partea celor trei țări, nu atât de mult pentru Croația, dar cine îi subestimează, va greși enorm” – Adrian Vasile, antrenor CSM București.

Antrenorul ”tigroaicelor” este încântat că multe dintre elevele sale și-au reprezentat țările la Campionatul European.

”Este multă oboseală pentru jucătoarele mele care au făcut parte din echipele naționale, dar asta face un sportiv de top: încearcă să câștige medalii pentru țara sa.  Eu, ca antrenor, nu pot fi decât mândru pentru că am astfel de handbaliste în echipă” – Adrian Vasile, antrenor CSM București.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.