Victor Ponta și Pro România pregătesc revanșa politică!

Share:

Victor Ponta rămâne, în ciuda contestatarilor săi, tot mai organizați și mai numeroși în ultima perioadă, o nucă tare. Înfrângerea din 6 decembrie a reprezentat pentru el o lecție dureroasă. Din care, sunt convins, a învățat mult. Retragerea sa din viața politică nu reprezintă o abdicare politică. Ci o retragere demnă cel puțin pentru moment. Victor Ponta are incontestabile calități de lider. Are, încă, o notorietate uriașă. Guvernarea Ponta a fost, o spun nu puțini specialiști, cea mai eficientă dintre guvernările postdecembriste în ciuda faptului că premierul Ponta, pe atunci, era extrem de tânăr!

Politica are nevoie de Victor Ponta. De oameni ca Victor Ponta. Se anunță patru ani grei pentru România. O guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR va fi una plină de scandaluri și interminabile lupte pentru Putere. PSD nu se poate constitui într-o alternativă viabilă. AUR, de asemenea. Tocmai de aceea, sunt convins că Ponta va reveni, luându-și revanșa politică. Și va oferi o uriașă surpriză, de această dată în sens pozitiv, la alegerile prezidențiale din 2024…

În ciuda eșecului din 6 decembrie, în urma căruia Pro România a ratat intrarea în noul Parlament, Ponta și partidul pe care l-a înființat și care are, astăzi, mii de primari, consilieri locali și județeni, dar și reprezentare în Parlamentul European, mai au multe de spus.

Sunt convins că Victor Ponta, atacat furibund în ultima campanie electorală de toată lumea, de la foști colegi din PSD și Pro România, până la liderii PNL și cei ai USR-PLUS,  va reacționa, pe măsură, la momentul oportun. Miza eliminării Pro România și implicit a lui Victor Ponta din noul Parlament a reprezentat o miză uriașă chiar pentru mulți dintre cei pe care Ponta i-a făcut, spre exemplu, demnitari în guvernarea 2012-2015.

Victor Ponta va merge mai departe. Și va reveni, la momentul potrivit, în politica de vârf. Vom asista la o revanșă politică pe care Victor Ponta o merită cu vârf și îndesat. Cu o singură condiție și anume să învețe din greșelile trecutului și să înțeleagă că prietenii sunt cei care îți sunt alături la greu, nu doar la bine!

Citește și
3 Comentarii
 1. Valter COJMAN spune

  Ponta si Tariceanu si-au primit pedeapsa pentru ca au tradat romanii, dand guvernarea pe mana peneleprelor fasciste.
  Romanii nu au uitat atunci si, probabil, nu vor uita nici in viitor ce au facut Ponta, Tariceanu si partidele lor.
  Pana acum, niciunul din ei nu s-a pus in genunchi la TV si sa ceara iertare romanilor care i-au votat, crezand in ei, pentru ca i-au tradat.

  1. Cornel Dutulescu spune

   Indiferent de zbaterile voastre pentru relansarea lui Ponta, cei care astazi simt din plin pe spinarea lor ,,binefacerile,, regimului lui Iohannis-Câțu-reziști, nu trebuie sa uite ca Ponta si Tariceanu au avut o pozitie foarte buna de a ajunge pe cai mari alaturi de PSD, si de a trimite PNLul si scandalagii de la Rezisti la ghenā. Tara ar fi mers spre bine si nivelul de trai ar fi fost mult mai bun ; el, Ponta, a preferat sa tradeze PSD alaturi de Tariceanu si a distrus majoritatea care, usor a fost calcata in picioare de catre Iohannis care nu tine cont nici de Constitutie si iata cine conduce astazi Tara. Si asta din cauza de tradare.
   De asta Dumnezeu bine i-a facut ca l-a scos in afara Politicii. E un TRADATOR, asa va ramane!
   Eforturile voastre in sprijinul lui Ponta nu sunt bine venite, si pe toti cei care il imping de la spate ii…

  2. Carol Asztalos spune

   Foarte bine punctat!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.