Gabi Iancu, transfer în prima ligă din Rusia!

0

La opt ani distanță după ce a plecat pentru prima oară de la Viitorul, Iancu este cumpărat pentru exact aceeași sumă ca și în 2013!

500.000 de euro plătea FCSB în schimbul atacantului care pe atunci avea doar 18 ani. Acum tot pentru jumătate de milion de euro, Iancu ajunge la Ahmat Goznâi, a treia experiență externă pentru el în carieră.

Pe primele le-a bifat în tricourile turcilor de la Karabukspor și a polonezilor de la Termalica. Iancu a trecut testele medicale în Rusia și a semnat deja cu echipa care se află pe locul 10 în prima ligă rusă. Durata angajamentului lui Iancu este conform Digi Sport de 4 ani și jumătate.

“Suntem bucuroşi că lucrurile au decurs bine, iar Gabi a semnat. Este un club puternic, dintr-un fotbal foarte puternic şi nu o spun doar pentru că sunt implicat în transfer. 

A fost dorit foarte mult de antrenorul principal care speră să ajute ofensiva. Apărarea lui Akhmat se situează în primele trei din Rusia. Antrenorul a mai lucrat cu Ropotan şi cu Paul Anton, deci cunoaşte fotbalistul român“, a declarat impresarul Traian Gherghişan după perfectarea actelor.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.