Nicusor Dan, patru luni de mandat, in slujba bucuresteanului, la Primaria Capitalei!

Share:

Primele patru luni de mandat ale noului primar general, Nicușor Dan, reprezintă un succes. Fie și din simplul fapt că Nicușor Dan a început rapid să găsească soluții pentru rezolvarea uriașelor probleme rămase nerezolvate în ultimii patru ani. Traficul este infernal, poluarea, la cote de avarie, Termoenergetica și RATB doi coloși care produc pierderi greu de gestionat, pandemia ridică obstacole greu de depășit, bugetul a fost devalizat de toxica administratie Firea-PSD… Provocările sunt numeroase, aparent imposibil de rezolvat.

După 30 de ani de primari generali, incapabili să-și depășească orgoliile și incompetența și care să înțeleagă că interesele bucureștenilor primează în dauna găștile politice și financiare care au controlat bugetul uriaș al Primăriei Capitalei, noul primar general, Nicușor Dan, a înțeles că bucureșteanul merită respect, merită să știe adevărul, merită să fie un partener corect al Primăriei Generale în derularea proiectelor din viitorii patru ani.

De asemenea, parteneriatul cu Guvernul Orban si mai apoi Citu reprezintă un atu uriaș pentru noul primar general, cel care va reuși, în aceste condiții, să implementeze mult mai ușor ambițioasele proiecte cu care se confruntă bucureștenii.

Tocmai din acest motiv, atacurile lui Firea, ale liderilor din Kiseleff și ale aplaudacilor de la televiziunile de casă pesediste,  la adresa lui Nicușor Dan, vor continua. Fostul primar general știe foarte bine că bucureștenii au văzut și înțeles, rapid, diferența dintre ea și Nicușor Dan. Știe foarte bine că mandatul său a reprezentat un uriaș eșec. Știe foarte bine că bugetul Primăriei Generale a fost căpușat de găști de partid și nu numai. Știe foarte bine că banii s-au epuizat iar mandatul noului primar general reprezintă o provocare uriașă.

Totodată, implicarea totala in combaterea pandemiei, sprijinirea industriei HoReCa, sustinerea teatrelor independente, desfiintarea companiilor municipale, publicarea in SEAP a programului anual de achizitii ale Primariei Capitalei, ridicarea zecilor de mii de masini abandonate pe trotuarele Capitalei, reprezinta prioritati pentru noul primar general.

Se anunță patru ani grei pentru noul primar general. Sunt convins, însă, că Nicușor Dan va reuși să-și impună proiectele și să transforme Capitala într-o metropolă modernă, civilizată, europeană.

Daca ne raportam doar la modul in care este atacat de fosta administratie pesedista, vedem ca lucrurile se misca in directia cea buna.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.