Nicușor Dan, implicare totală: Primăria Capitala va finanța temporar adăpostul de câini Odăi!

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a solicitat ca patrupedele de la adăpostul Odăi să fie îngrijite de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, după ce asociaţia Kola Kariola a avertizat că anularea contractului cu Romprest de către Primăria Sectorului 1 pune în pericol viaţa a 750 de câini din adăpost.
„În contextul problemelor care au apărut între compania Romprest Service și Primăria Sectorului 1 și pentru a nu risca să rămână fără îngrijire câinii de la adăpostul Odăi, am solicitat ca ASPA (din subordinea Primăriei Capitalei) să asigure serviciul, astfel încât animalele fără stăpân să fie protejate”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susţine că „a primit mai multe semnale și din partea unor ONG-uri pentru a colabora, în sensul asigurării, în continuare, a adăpostului, hranei și îngrijirii acestora”.
Romprest amenință că va suspenda ridicarea gunoiului și salubrizarea din sectorul 1 începând cu 11 februarie, dacă primăria și Consiliul Local nu ajung la o soluție pentru problema datoriei de aproape 102 milioane de lei.

Citește și
1 Comentariu
  1. Ilinca Macarie spune

    Nu Kola Kariola l-a avertizat pe Nicusor Dan, ci voluntarii care lucreaza la Odai. Kola Kariola nu a pus piciorul in acel adapost din 2014. Marius Chirca de la Kola Kariola i-a propus Primarului de sector inchiderea imediata a adapostului si a peomis preluarea cainilor, dupa care si-a retras propunerea. Nu stiu cine va da aceste informatii false.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.