Liberalii declară război pensiilor speciale. Renate Weber, Florin Iordache și Doina Gradea vor fi în înlocuiți din funcții!

0

Deputatul Florin Roman a anunţat, joi, liberalii au cerut înlocuirea din funcţie a lui Renate Weber. De asemenea, liberalii îi vor schimbaţi din funcţie pe Florin Iordache, Doina Gradea, dar vor fi eliminarea pensiilor speciale.

Deputatul PNL a anunţat că a depus solicitările privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, respectiv revocarea din funcţie a Avocatului Poporului Renate Weber.

„Bună ziua tuturor, dar mai ales acelora dintre noi care așteptăm marea epurare: Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea și pensii speciale.
Am depus astăzi și solicitările privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, respectiv revocarea din funcție a doamnei Renate Weber. În concluzie, voință și un vot în plen”, a scris deputatul PNL, Florin Roman.

Întrebat dacă un astfel de demers îl vizează şi pe Florin Iordache, preşedintele Consiliului Legislativ, Ludovic Orban a răspuns că şi acest caz, dar şi cazul Doinei Gradea de la TVR vor fi discutate cu colegii de coaliţie.

„Privitor la anumite instituţii de subordonare parlamentară am format nişte grupe de lucru care trebuie să ne prezinte în termen de două săptămâni un plan de acţiune pe fiecare (instituţie – n.r.). În unele cazuri este nevoie de modificare legislativă, în unele cazuri, cum este cazul TVR, Radio este suficientă respingerea raportului, dar şi în acest caz am stabilit să ne propunem un plan de acţiune pe care îl vom dezbate în coaliţie şi vom stabili calendarul de acţiune”, a explicat preşedintele PNL, după şedinţa coaliţiei guvernamentale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.