Ludovic Orban: „Parlamentarii liberali nu vor depune amendamente la proiectul de buget!”

0

Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a declarat, la finalul ședinței Biroului Executiv (BEX) al partidului că senatorii și deputații liberali nu vor depunde amendamente în Parlament, vor susține proiectul de lege a bugetului în forma adoptată de Guvern.

”În Biroul Executiv am luat decizia, în unanimitate, de a susține legea bugetului în forma în care va fi adoptată de guvern. Noi am formulat propuneri împreună cu colegii parlamentari și primari. Unele au fost adoptate, altele nu”, a declarat Ludovic Orban.

Bugetul nu va mai ajunge astăzi în Parlament, așa cum anunțase inițial premierul Florin Cîțu. Anunțul a fost făcut de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. De asemenea, el a mai anunțat că Guvernul se va reuni în cursul acestei zile pentru a adopta forma finală a bugetului după favorabil cu propuneri/observații din partea Consiliului Legislativ.

Bugetul de stat pe anul 2021 a primit, luni, aviz favorabil cu propuneri/observații din partea Consiliului Legislativ.

„Avizează favorabil proiectul de lege, cu observaţii și propuneri”, anunță Cosiliul Legislativ.

Consiliul Legislativ precizează că nu se poate pronunţa asupra oportunităţii soluţiilor legislative preconizate.

Proiectul de buget va ajunge în Parlament, cel mai probabil, marți, după adoptarea sa finală în ședința de guvern de luni seară, programată pentru ora 19.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.