Nicușor Dan, o nouă promisiune respectată: Primul tronson din Prelungirea Ghencea va fi gata în acest an!

0

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a precizat că lucrările de pe Prelungirea Ghencea dintre străzile Brașov și Râul Doamnei vor fi finalizate în acest an.

„Am avut o discuție cu primarul Sectorului 6 (Ciprian Ciucu – n.r.), care mi-a spus că și-ar dori, dar nu-i permite bugetul să preia această investiție. Pe tronsonul dintre străzile Brașov și Râul Doamnei ne propunem să terminăm (lucrările – n.r.) în acest an, adică să păstrăm locul pentru linia de tramvai, dar să nu punem infrastructura de tramvai și să se poată circula pe patru benzi”, a afirmat Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a precizat că pentru continuarea lucrărilor pe tronsonul dintre strada Râul Doamnei și Centura Capitalei sunt necesare exproprierii de teren.

„Pentru celălalt tronson, până la centură, e nevoie și de exproprieri, undeva la 60-70 de milioane de lei, și pentru lucrări mai e nevoie de circa 120 de milioane de lei, fără tramvai. Pentru aceasta o să încercăm să discutăm cu Compania Națională de Investiții, dar nu e o promisiune pentru acest an”, a conchis Nicușor Dan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.