Ludovic Orban: „PNRR trebuie să beneficieze şi de sprijinul preşedintelui!”

0

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că forma finală a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie să beneficieze de susţinerea şefului statului, precizând că structura PNRR este „creionată în linii mari” la nivelul coaliţiei de guvernare.

Ludovic Orban a precizat că va avea miercuri o întâlnire cu preşedintele Iohannis, alături de reprezentanţii coaliţiei de guvernare, în care vor aborda tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

„La invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, vom fi prezenţi, alături de colegii din coaliţia de guvernare şi de domnul prim-ministru Florin Cîţu, pentru o dezbatere a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă din cadrul Facilităţii de Redresare şi Rezilienţă.

Deja, la nivelul coaliţiei, avem creionată în linii mari structura Planului Naţional de Rezilienţă şi Recuperare. Conform programului de guvernare, evident, forma finală trebuie să beneficieze şi de susţinerea preşedintelui, a Administraţiei Prezidenţiale şi vom avea o discuţie extrem de importantă privitoare la PNRR”, a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că şeful statului va avea miercuri, la ora 16,00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de lucru cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, prim-ministrul Florin Cîţu, viceprim-miniştrii Dan Barna şi Hunor Kelemen şi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea pe tema PNRR.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.