Vladimir Putin așteaptă scuze de la Joe Biden

0

Rusia așteaptă scuze din partea administratiei de la Washington, după ce Joe Biden l-a numit pe liderul de la Moscova „criminal”. Președintele SUA a spus despre Vladimir Putin că va plăti pentru ingerințele în scrutinul prezidențial din 2020. 

Potrivit Reuters, Ministerul Afacerilor Externe a transmis că Rusia aşteaptă o explicaţie de la Washington pe acest subiect și așteptă scuze pentru președintele rus, Vladimir Putin.

Și purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a calificat comentariile lui Joe Biden drept ”foarte rele” şi fără precedent. El le-a spus reporterilor în cadrul unei videoconferinţe că Rusia va analiza abordarea sa în ceea ce priveşte relaţiile cu Washingtonul.

Într-un interviu cu ABC News difuzat miercuri, Biden a răspuns ”cred că da” atunci când a fost întrebat dacă, după părerea sa, preşedintele rus este un criminal. Totodată, Joe Biden l-a descris pe Putin ca pe un om fără suflet şi a adăugat că Rusia ”va plăti preţul” amestecului în alegerile prezidențiale din SUA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.