Ministrul Vlad Voiculescu pune „punctul pe i”: „Măsurile anti-pandemie adoptate în România nu sunt mai dure decât în alte țări!”

0

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat marţi că măsurile pe care România le-a adoptat în contextul celui de-al treilea val al pandemiei cu noul coronavirus nu sunt mai dure decât în alte ţări, „din contră, sunt ceva mai relaxate”.

„Ce vă asigur că măsurile pe care România le-a luat nu sunt mai dure, acele măsuri de protecţie, nu sunt mai drastice decât în alte ţări. Din contră, sunt ceva mai blânde, sunt ceva mai relaxate decât majoritatea covârşitoare a ţărilor europene. Când spunem „vrem o ţară ca afară” şi am spus-o de multe ori fiecare dintre noi cam orice ţară ca afară are restricţii mai dure decât cele cu care ne confruntăm acum, pentru că sunt absolut necesare şi nu s-a descoperit încă un leac sau o magie prin care să batem din palme şi pandemia să dispară”, a spus ministrul, într-o conferinţă de presă.

Vlad Voiculescu a afirmat că singura şansă este vaccinarea.

„Singura şansă pe care o avem este vaccinarea şi trebuie să câştigăm timp pentru vaccinare şi timp înseamnă timp pentru noi, pentru ai noştri. Cu toţii trebuie să ne protejăm”, a spus Voiculescu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.