Liderii USR PLUS resping varianta demisiei lui Vlad Voiculescu: „Ministrul Sănătății nu pleacă nicăieri!”

Share:

Liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS transmite partenerilor de coaliție că Vlad Voiculescu rămâne la Sănătate după ce PNL i-a cerut demisia.

Liderul deputaţilor Alianţei USR-PLUS, Ionuț Moșteanu, transmite un mesaj de susținere a ministrului Sănătății, în contextul noilor tensiuni din Coaliție: „Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri!”. El susține că acesta e „sub asediu mediatic pentru că amenință caracatița din sănătate” și subliniază că ministrul are întreaga susținere „pentru a termina ce a început”.

„Am o veste proastă pentru mafia din sănătate – Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri! Are toată susținerea noastră să termine ce a început! Vlad e sub un asediu mediatic pentru că o caracatiță imensă din sănătate se simte amenințată.

Fie că sunt furnizori de echipamente și consumabile conectați politic și privilegiați dintotdeauna la licitații sau bine coordonați în tot felul de achiziții directe, fie că e vorba de marii directori și profesori inamovibili din sănătate în umbra cărora nu crește nimic de ani de zile, rețelele care se ocupă cu angajările pe șpagă în sistemul de sănătate, cu toții simt că se schimbă ceva și afacerile lor de milioane sunt amenințate.

A început o eră nouă, cu transparență, cu concursuri și licitații corecte și ei nu pot accepta asta și s-au mobilizat să încerce să îl îndepărteze pe Vlad Voiculescu. Dar n-o să le meargă!”, a transmis Moșteanu într-un mesaj postat pe Facebook.

El spune că la ședința de vineri seară a birourilor naționale reunite, i-au cerut cu toții lui Vlad să continue lupta pentru transparență și reforma din sistem.

Moșteanu face referire la sesizarea procurorilor de către Corpul de control al premierului legat de publicarea datelor de vaccinare și spune că acesta ar trebui să verifice centrele „speciale” din etapa a doua de vaccinare și dacă a sărit cineva rândul. În acest context, Moșteanu afirmă că Birourile Naționale USR PLUS susțin demararea unei anchete de către Corpul de Control al Ministrului Sănătății privind existența centrelor „închise” de vaccinare, procedurile, accesul la ele și modul în care au respectat cadrul legal.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.