Dennis Man și-a luat avocat de top în procesul cu Anamaria Prodan: Jean Louis Dupont!

Share:

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, după ce fotbalistul pe care îl avea sub contract de reprezentare s-a transferat la Parma prin intermediul firmei lui Ioan Becali.

Dennis Man a fost dat în judecată, iar sexy-impresara cere despăgubiri de 350.000 de euro. Ioan Becali, cel care îi va deveni impresar lui Dennis Man, după cum susţine Gigi Becali, a oferit ultimele detalii despre ce se întâmplă. Acesta a anunţat că fotbalistul e apărat inclusiv de reputatul avocat Jean Louis Dupont, cel care a revoluţionat fotbalul.

„Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii FCSB, un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”, a declarat Ioan Becali pentru Realitatea Sportivă.

Dennis Man a ajuns la Parma în schimbul sumei de 11 milioane de euro, la care se mai pot adăuga 2 milioane de euro, în funcţie de performanţele ulterioare.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.