Victor Ponta, revoltat după tragedia de la Spitalul Victor Babeș :”Nu vă așteptați să își dea cineva demisia! Nu vă așteptați să se schimbe ceva în bine!”

0

Tragedia de la Spitalul „Victor Babeș” a venit, ca un traznet, doar la câteva zile după uriașul scandal al evacuării pacienților de la Spital Foișor. Când vor înceta aceste tragedii? Când își va suma, în sfârșit, cineva demisia? Când vom reuși să reintrăm în normalitatea la care visăm cu toții? Când vom avea demnitari responsabili și competenți?

În stilul caracteristic, fostul premier, Victor Ponta, a criticat dur ipocrizia guvernanților, în special a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Fuga de răspundere a devenit, din păcate sport național în România regimului Iohannis și a haoticei guvernări liberalo-useriste-plusiste!

„Condoleante familiilor si apropiatilor victimelor!

Nu va asteptati sa fie cineva responsabil – nu va asteptati sa isi dea cineva demisia – nu va asteptati sa se schimbe ceva in bine ( doar in mai rau) !„, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.