Primarul general, Nicușor Dan, declară război construcțiilor ilegale : „Cea mai mare furăciune din istoria Bucureștiului!”

0

„Construcțiile ilegale reprezintă cea mai mare furăciune din istoria Bucureștiului”, a declarat primarul general, Nicușor Dan, la intrarea în sediul DNA.

Nicușor Dan a depus mai multe documente pentru a susține o plângere mai veche în care îi acuză pe fostul arhitect-șef al Capitalei și pe fostul primar Gabriela Firea că au transformat spațiul verde în spațiu construibil. Nicușor Dan susține că în ultimii 15 ani au fost construite ilegal în București 20.000 de clădiri care au sufocat oraşul, informează stirileprotv.ro.

Nicușor Dan a revenit joi la DNA pentru o plângere veche de doi ani. Atunci era preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiului, acum este primarul Capitalei. Susţine că mai multe spaţii verzi din sectorul 3 ar fi fost transformate de vechea conducere a primăriei în spaţii construibile. Procurorii au vrut să vadă ce dovezi are.

Nicușor Dan îi acuză pe fostul arhitect-şef al Capitalei, care a fost şi arhitect la Primăria sectorului 3, dar şi pe fostul primar Gabriela Firea de faptul că au permis să se construiască ilegal, în special în zone verzi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.