Nicușor Dan vrea să transforme Parcul Natural Văcăreşti într-o zonă de referinţă pentru spaţiul verde al Capitalei!

0

Primarul general, Nicuşor Dan, a declarat joi că vrea să transforme Parcul Natural Văcăreşti într-o zonă de referinţă pentru spaţiul verde al Capitalei.

„Mă interesează mult această zonă, fiindcă Primăria Capitalei are în pregătire dosarul de candidatură pentru preluarea în administrare a Parcului Natural Văcăreşti, cu obiectivul de a gestiona acest parc conform celor mai bune practici europene în materie. Am toată încrederea că va fi o candidatură de succes. Ne propunem, după preluarea de la Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate, să finalizăm planul de management, să derulăm activităţi de igienizare, întreţinere şi pază, să ne ocupăm de infrastructura de vizitare – cu alte cuvinte, să pregătim o experienţă cât mai plăcută pentru toţi cei care vor să vină în Parcul Natural Văcăreşti. Ne dorim să transformăm acest parc într-o zonă de referinţă pentru spaţiul verde urban al Capitalei, o zonă educativă pentru copii şi recreativă pentru familii”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Nicușor Dan a menţionat că Primăria Capitalei a marcat, joi, Ziua Pământului prin participarea la un eveniment organizat în Parcul Natural Văcăreşti, la care au participat preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul Mediului, Tanczos Barna.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.