Primarul general, Nicusor Dan, mesaj de Paste: „Sărbători luminate, cu bucurie și mai multă empatie!”

0

Primarul general, Nicusor Dan, a adresat un scurt mesaj cu ocazia Sarbatorilor de Paste. „Sărbători luminate, cu bucurie și mai multă empatie!”, a precizat, pe pagina de Facebook, Nicusor Dan.

In alta ordine de idei, boicotarea ambițiosului proiect de buget propus de Nicușor Dan, indispensabil pentru dezvoltarea și modernizarea Capitalei, de către consilierii generali USR PLUS, atacurile disperate ale acestora la adresa primarului în exercițiu, dublate de diversiunile și manipulările grosolane marca Firea-Bădulescu-PSD, nu pot schimba o realitate observată, din fericire, de tot mai mulți bucureșteni. Și anume faptul că Nicușor Dan își respectă, pas cu pas, promisiunile electorale.

De sapte luni, primarul general, Nicușor Dan, se lupta sa identifice soluții pentru rezolvarea uriașelor probleme rămase nerezolvate în ultimii patru ani. Traficul  si poluarea sunt la cote de avarie, Termoenergetica și RATB doi coloși care produc pierderi greu de gestionat, pandemia ridică obstacole greu de depășit, bugetul a fost devalizat de toxica administratie Firea-PSD… Cu toate acestea, Nicusor Dan continua lupta pentru apararea intereselor bucurestenilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.