Nicușor Dan, implicare totală în campania de vaccinare: Şase linii de autobuz vor circula non-stop pentru Maratonul de vaccinare în Bucureşti!

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, în colaborare cu STB, a decis extinderea şi noaptea circulaţia autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368, pentru a facilita transportul bucureştenilor la centrele de vaccinare şi înapoi spre casă, în contextul în care, vineri de la ora 16.00 începe maratonul vaccinării în Bucureşti.

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, a anunţat, cu 24 de ore înainte de începerea maratonului vaccinării din Bucureşti, că a făcut demersurile necesare pentru a asigura bucureştenilor transportul dinspre şi înspre domiciliu, prelungind programul mai multor linii de transport în comun pentru toată noaptea.

„Peste exact 24 de ore, adică vineri la ora 16, începe maratonul vaccinării în Bucureşti. Prin colaborarea dintre Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davilla”, Primăria Capitalei şi ASSMB vor fi deschise non-stop 50 de puncte de vaccinare în două locaţii centrale din Capitală – Sala Palatului şi Biblioteca Naţională. Oricine vrea să se vaccineze cu vaccinul anti-COVID-19 o poate face fără niciun fel de programare, începând de vineri la ora 16 şi până luni la ora 8.

Împreună cu STB, am convenit să extindem şi noaptea circulaţia autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368, pentru a facilita transportul bucureştenilor la centrele de vaccinare şi înapoi spre casă”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.