Sorin Grindeanu îl desființează pe ministrul Năsui după decizia de amânare a dezbaterilor pe tema Legii 5G

Sorin Grindeanu lansează un atac extrem de dur la adresa ministrului Economiei, după ce acesta a cerut amânarea dezbaterilor din Parlament asupra Legii pentru reţelele 5G.

Sorin Grindeanu îl spulberă pe Năsui după decizia de amânare a dezbaterilor pe tema Legii 5G. Fostul premier spune că schimbarea bruscă a deciziei lui Năsui este „deja treaba procurorilor”.

„Dacă Năsui s-a răzgândit brusc din pricina lobbyului puternic al Huawei – asta e deja treaba procurorilor. Dacă însă nu înţelege despre ce e vorba, îi dau o veste tristă: când eşti prost, nici măcar noile tehnologii nu te ajută să maschezi asta”, Sorin Grindeanu explică faptul că amânarea legii blochează licitaţia 5G, ce reprezintă un proiect important pentru România.

„După ce, din Opoziţie, USR se bătea cu pumnii în piept cât de pro-american şi pro-european este, acum, la Putere, ne arată fix contrariul! Ministrul Năsui cere azi amânarea dezbaterilor pe legea care blochează participarea Huawei la licitaţia 5G, şocând pe toată lumea! Asta deoarece, ca ministru, a fost de acord cu legea trecută prin Guvern, iar ca membru CSAT a votat pentru acest proiect, trimis apoi la Parliament pentru dezbatere în regim de urgenţă! Practic Năsui ne transmite că nu dă doi bani pe următoarele fapte concrete: – Iohannis a semnat în SUA un memorandum pe această temă cu Trump, act care trebuie transpus acum în lege; – toate statele europene importante au luat deja decizii similare ce elimină companiile chineze din licitiaţiile 5G; – amânarea legii blochează licitaţia 5G, proiect vital pentru România, din care Guvernul unde Năsui e membru speră să obţină sute de milioane de euro”, a transmis fostul premier Grindeanu pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.