Premierul Cîțu, tur de forță la Bruxelles pe tema PNRR: întrevederi cu vicepreședinta Comisiei Europene și comisarul pentru Transporturi!

Share:

Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit miercuri, la Bruxelles, cu Margrethe Vestager, vicepreședinta executivă a Comisiei Europene, cu care a discutat despre Planul Național de Redresare și Reziliență. El a avut o întrevedere și cu comisarul pentru Transporturi, Adina Vălean.

„Am avut o discuție detaliată cu Margrethe Vestager, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, cu privire la prioritățile României prevăzute de Planul Național de Redresare și Reziliență. Sunt recunoscător Comisiei Europene pentru sprijin, îndrumare și cooperare”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Tot miercuri el s-a întâlnit și cu comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, dicuțiile fiind tot pe marginea PNRR.

„O mare plăcere să mă întâlnesc din nou cu Adina Vălean, comisar european pentru transporturi. Am avut o discuție detaliată despre proiectele de transport prevăzute de PNRR. Infrastructura de transport rămâne o prioritate strategică a României, cu impact direct asupra relansării economice post-pandemie și evoluției pe termen lung”, a notat Florin Cîțu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.