Premierul Citu demonteaza un alt fake news marca PSD: „Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație!”

0

Florin Cîţu a declarat, joi, că în ultimele zile a fost propagată o ştire falsă cu privire la rata inflaţiei. Premierul a explicat că România se află pe locul şase în Uniunea Europeană, cu o rată a inflaţiei de 2.7%.

Florin Cîţu nu a ezitat să atace PSD, precizând că în guvernarea social-democrată România a avut cea mai mare rată a inflaţiei din UE, trei ani la rând.

„O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație.

Astăzi România este pe locul șase în UE cu o rata a inflației de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creștere economică, cea mai rapidă revenire economică și am scos România din topul rușinii.

Asta înseamnă guvernare pe principii liberale.
Acum pregătim măsurile pentru perioada post-pandemie și pentru a asigura cea mai bună perioadă din istorie din punct de vedere economic pentru toți românii.
În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rând. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de „performanță”. Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze”, a scris Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

\

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.