Liderul PNL, Ludovic Orban, pune „punctul pe i” : „Nu trebuie să ne întoarcem niciodată cu spatele la oameni!”

0

Preşedinte PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni, că liberalii sunt la guvernare şi că sunt judecaţi pentru ceea ce vor face la guvernare, menţionând că nu trebuie să se întoarcă niciodată cu spatele la oameni şi trebuie să găsească cele mai bune soluţii pentru a fructifica oportunităţile pe care le are România.

„Suntem la guvernare şi suntem judecaţi pentru ceea ce facem la guvernare. Pentru asta nu trebuie să ne întoarcem niciodată cu spatele la oameni şi trebuie să fim cu faţa la oameni, la nevoile lor, să fim permanent mobilizaţi, să găsim cele mai bune soluţii pentru a fructifica oportunităţile imense pe care le are România”, a spus Orban, la Ştefăneşti, în judeţul Argeş, cu ocazia manifestărilor dedicate sărbătoririi a 146 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal.

Totodată, Ludovic Orban a subliniat că următorul deceniu va fi decisiv pentru evoluţia ulterioară a României.

„Următorii 10 ani sunt ani vitali pentru evoluţia ulterioară a României, avem nişte oportunităţi cum rar am mai avut în istorie, de la resursele care sunt puse la dispoziţie României, până la mişcările de plăci tectonice din politica mondială. Avem extrem de multe oportunităţi pe care trebuie să le valorificăm. Trebuie să avem inteligenţa, trebuie să avem seriozitatea şi mai ales capacitatea de efort necesare pentru a putea valorifica aceste oportunităţi.

Partidul Naţional Liberal, în ansamblul său, îşi doreşte o Românie puternică, o Românie respectată şi apreciată în lume, o Românie care să ofere fiecărui cetăţean şansa de a trăi o viaţă frumoasă, decentă, de a reuşi în viaţă, de a face parte dintr-o naţiune afirmată pe plan internaţional, respectată şi care să dea tonul în multe domenii. E vremea afirmării şi, în mare parte. această afirmare depinde de fiecare dintre noi, de capacitatea noastră de a înţelege direcţia în care se mişcă lumea şi de a pune România în fruntea mişcării către această direcţie”, a mai spus Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.