Senatorul Alina Gorghiu, mesaj la aniversarea Liberalilor: „ PNL a fost, timp de 146 de ani, partidul guvernărilor de succes în România”

0

Senatoarea PNL de Timiș, Alina Gorghiu, a transmis un mesaj cu ocazia aniversării a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal. Aceasta spune, într-o postare pe o rețea socială, că proiectul de perspectivă din prezent al liberalilor este PNL 2024.  

„Am ajuns la 146 de ani de istorie a PNL. Cu momente mai bune sau mai rele din care liberalii au învățat că, pentru a schimba în bine o țară, trebuie să vezi mereu în perspectivă.

Să cunoști și să respecți trecutul, dar să știi că timpurile se schimbă mereu. Iar viitorul poate fi mai bun, poate fi diferit – noi suntem cei care îl alegem. Și avem mereu posibilitatea de a decide proiectul cel mai potrivit!

Timp de 146 de ani, PNL a fost partidul guvernărilor de succes în România!!!  A livrat programele și rezultatele de care românii aveau nevoie pentru a trăi mai bine. Rețeta a fost mereu aceeași: alegerea oamenilor potriviți pentru guvernare, dialog permanent cu țările partenere, prezentarea francă în fața românilor a ideilor liberalismului românesc.

Proiectul de perspectivă de acum este PNL2024. Vom prezenta, atunci, românilor, bilanțul celor 4 ani de guvernare care sunt acum la început. Și proiectul nostru politic prin care vom duce România europeană mai departe!”, a precizat senatorul Alina Gorghiu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.