Bill Gates primeste o noua lovitura

0

Lovitura supremă pentru Bill Gates. Michael Larson, care a gestionat averea familiei lui Bill Gates timp de aproape trei decenii, a fost acuzat de o serie de foști angajați că a creat „o cultură a fricii” în compania familiei, informează Observer.

Angajații Cascade s-au plâns la Bill Gates despre comportamentul nociv al lui Michael Larson, reclamînd agresiunile și observațiile rasiste și sexiste ale acestuia. „Judeca fățiș angajații de sex feminin în ceea ce privește atractivitatea lor, le arăta colegilor fotografii cu femei dezbrăcate de pe internet și a făcut frecvent comentarii neadecvate sexual”, scrie NY Times. Mai mulți angajați s-au plâns și la Melinda Gates. Familia Gates a ales să mituiască cel puțin șapte persoane, care au asistat sau au știut despre abaterile lui Larson, în schimbul tăcerii lor.

Bill Gates l-a angajat pe Michael Larson în 1994 pentru a-i gestiona averea de 10 miliarde de dolari la acel moment. Anul următor, miliardarul a încorporat Cascade Investments în statul Washington ca firmă de investiții private. Larson a contribuit la sporirea averii lui Gates la peste 130 de miliarde de dolari, datorită creșterii acțiunilor Microsoft și a investițiilor inteligente în acțiuni subevaluate.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.