Un reputat epidemiolog avertizează: Restricţiile din cauza pandemiei ar putea fi menţinute chiar şi 15 ani!

Epidemiologul Thorolfur Gudnason avertizează că restricţiile din cauza pandemiei ar putea fi menţinute chiar şi pentru o perioadă de 15 ani.

Thorolfur Gudnason este medic epidemiolog în cadrul Direcției islandeze de sănătate. Acesta avertizează că restricţiile impuse de autorităţi din cauza pandemiei de coronavirus s-ar putea menţine chiar şi 15 ani.

Epidemiologul a fost întrebat de jurnalista Esther Hallsdóttir dacă restricțiile ar putea fi menținute  pentru o perioadă de 15 ani. Răspunsul acestuia dă fiori omenirii.

„Poate fi chiar așa, nimeni nu poate spune cu certitudine cum va fi viitorul. Asta am spus întotdeauna și nu există predictibilitate în acest sens.

Nu este nimic nou și mulți oameni se plâng că nu este posibil să se prevadă ceva. Dar chiar nu este posibil când virusul este imprevizibil și apare mereu ceva nou care schimbă ceea ce credeai cu câteva luni în urmă”, a precizat Thorolfur Gudnason.

Un alt scenariu cumplit se referă la distanţarea fizică şi portul măştii de protecţie.

Susan Michie, membră a Scientific Advisory Group for Emergencies și a Partidului Comunist britanic, este de părere că vom fi nevoiţi să purtăm mască şi să avem grijă cu distanţarea fizică „la nesfârşit”.

Un alt medic celebru din Marea Britanie se plânge  că „din păcate, carantina nu poate fi menținuită pentru totdeauna”.

Toate aceste declarații privind reintroducerea restricţiilor în condiţiile în care un procent important de populaţie s-a vaccinat îl face pe scriitorul britanic Peter Hitchens să creadă că nepoții noştri vor purta în continuare măști în 2050 și nimeni nu își va aminti de ce, scrie site-ul zerohedge.com.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.