Gabriela Firea pune tunurile pe Nicușor Dan

0

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a publicat o postare foarte acidă la adresa lui Nicuşor Dan, pe care îl acuză că încalcă principiul meritocraţiei pe care l-a clamat de-a lungul vremii, după ce al treilea consilier al actualului primar nu a reuşit să promoveze examenul pentru a ocupa funcţia pe care, momentan, este detaşat.

Gabriela Firea informează, citând un articol Metropolatv, că Edmond Niculușcă, detașat direct in funcția de direct adjunct la Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, nu a reușit să obținută prin concurs acest post.

Surse din Primăria Capitalei au dezvăluit pentru publicaţia citată că Edmond Niculușcă, consilierul lui Nicuşor Dan, a reușit să obțină doar puțin peste 64 de puncte, punctajul minim fiind 70.

Astfel, postul rămâne în continuare ocupat de Edmond Niculușcă, detașat chiar din funcția de consilier personal al primarului general Nicușor Dan.

„Specialiștii aduși de NIMICușor Dan să construiască “Noul București” pică pe capete examenele pentru ocuparea funcțiilor publice! Consilierii personali ai primarului general sunt disperați după putere, dar nu reușesc să obțină note de trecere la examene pentru ocuparea funcțiilor publice.

Cel mai recent caz este al „specialistului” Edmond Niculușcă, pus de NIMICușor Dan să consolideze Bucureștiul.

De fapt, a blocat totul cu interese personale. Și nu o spun eu, ci fosta lui colegă, trimisă să-l consilieze juridic.

Niculușcă, teolog la bază, nu a reușit să promoveze examenul pentru funcția pe care o ocupă prin detașare din funcția de consilier personal.

Păi nu erau ei cei care cereau meritocrație, transparență și specialiști în funcții publice de conducere?

Sau lor nu li se aplică aceleași criterii?

Ce legitimitate mai are domnul Niculușcă să ocupe, prin detașare, postul de director adjunct al Administrației Municipale pentru Consolidarea dacă nu a fost în stare să promoveze examenul?

Nu știe legile pe care ar trebui să le aplice în funcția publică pe care o ocupă?

De fapt, Niculușcă îi calcă pe urme lui Dan.

Ați uitat că primarul general a luat nota 3 când a vrut să se facă șef în Ministerul Culturii?

Consolidarea clădirilor cu risc seismic nu este o joacă! Acolo e nevoie de specialiști adevărați, cu studii în domeniul construcțiilor, cu experiență pe șantiere”. a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.