Gigi Becali, amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Share:

Gigi Becali a fost sancţionat cu penalitate financiară de 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF.

Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal cu avertisment şi o penalitate financiară în valoare de 10.000 de lei pentru declaraţii jignitoare, calomnioase care afectează imaginea fotbalului.

„Reclamant – FRF, Pârât – Becali George (SC FC FCSB SA) – Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George. În temeiul art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în soluţia comisiei publicată, joi, pe site-ul oficial al FRF.

Pentru Gigi Becali, aceasta este a treia sancţiune primită în ultimele două luni. La 15 iulie, finanţatorul clubului de fotbal FCSB a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu suma totală de 30.000 de lei pentru jigniri la adresa arbitrilor în două dosare deschise de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA).

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.