Sorin Grindeanu, mesaj tranșant către AUR și USR PLUS: Cine vrea ca acest Guvern să pice, va semna moţinea PSD, restul sunt poveşti!

0

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a atenționat că social – democrații vor acțiuni ferme din partea USR PLUS, după ce useriștii au anunțat că vor susține o moțiune pentru dărâmarea guvernului condus de Florin Cîțu.

Prim-vicepreşedintele PSD, deputatul Sorin Grindeanu, a afirmat, joi, că PSD este singurul partid care are numărul suficient de parlamentari pentru a iniţia o moţiune de cenzură. ”Cine vrea ca acest Guvern să pice, va semna moţinea PSD, restul sunt poveşti”, a afirmat Grindeanu.

”Astăzi, PSD va prezenta textul moţiunii de cenzură pe care îl şi punem la dispoziţia parlamentarilor pentru a o semna. Cine vrea ca acest Guvern să pice, va semna moţiunea PSD. Restul sunt poveşti. Contezi doar dacă semnezi. Dacă nu, faci balet”, a declarat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă susţinută joi la sediul partidului.
Grindeanu a precizat că PSD este singurul partid care are suficienţi parlamentari pentru a iniţia o moţiune de cenzură, iar USR ar trebui să semneze moţiunea PSD.

”USR e parte a problemei, nu a soluţiei. USR, dacă vrea cu adevărat să pice acest Guvern, va semna moţiunea PSD”, a mai declarat Grindeanu.

Acesta susţine că şi USR este ”vinovat” de situaţia în care România se află astăzi. ”Este importantă legitimitatea, nu doar pentru noi, ci pentru români”, a mai afirmat Grindeanu.

„Noi ne-am săturat și românii s-au săturat să vadă cum din șase în șase luni PNL și USR se încaieră pe ciolan. Azi, PSD va prezenta textul moțiunii de cenzură pe care îl punem la dispoziția tuturor pentru a-l semna. PSD e singurul partid care are legitimitatea dată de numărul de palrlamenatti pentru a depune această moțiune ca guvernul să pice. Restul sunt povești. Contezi numai dacă semneze, restu sunt povești. Semnătura e dovada că vrei să plece Cîțu. Lipsa semnăturii e doar șantaj pentru mai multe avantaje. Nici Cîțu, nici Barna nu sunt interesați de creșterea facturilor sau creșterea prețurilor”, a declarat Sorin Grindeanu.

USR PLUS trebuie să fie raţional şi să voteze împotriva lui Florin Cîţu, moţiunea de cenzură a PSD, susţine secretarul general al social-democraţilor, Paul Stănescu.

„USR trebuie să fie raţional şi să voteze împotriva lui Florin Cîţu, moţiunea de cenzură a PSD. Este singurul scenariu care poate pune capăt acestei crize. Altfel, intenţia lor de a iniţia o moţiune de cenzură nu este decât o răfuială la care PSD nu participă. Pentru că nu ştie cât costă pâinea, dar ştie cum se face circul, e timpul să-l trezim pe Cîţu din beţia puterii şi să meargă acasă să se odihnească”, afirmă Stănescu într-un comunicat de presă.

s

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.