Ionut Mosteanu pune tunurile pe liderii PSD: Domnule Ciolacu, nu era vorba că abia aşteptaţi să îl daţi jos pe Florin Cîţu din fruntea Guvernului?

0

Birourile Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului au fost convocate sâmbătă, la ora 11:00, pentru a lua act de depunerea moţiunii de cenzură USR PLUS-AUR şi a stabili calendarul dezbaterii acesteia, după ce o primă şedinţă pe această temă convocată vineri la ora 23:00, nu a întrunit cvorumul. Doar că nici sâmbătă nu a fost cvorum. Au absentat parlamentari din PNL, PSD şi UDMR. O nouă şedinţă este programată pentru luni, la 12:00.

Membrii Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului trebuiau să discute şi să stabilească sâmbătă calendarul privind citirea şi votul pe moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR împotriva Guvernului Cîţu. Doar că nici la a doua încercare nu a fost cvorum. La şedinţa de sâmbătă au fost prezenţi 12 parlamentari din conducerea Camerelor, pentru realizarea cvorumului fiind necesară prezenţa a cel puţin 14.

„Din nou, nu am avut cvorum la şedinţa Birourilor Permanente Reunite în care trebuia să stabilim calendarul moţiunii de cenzură. Au lipsit din nou liderii PNL şi PSD. Pare că USL revine în forţă. Domnule Ciolacu, nu era vorba că abia aşteptaţi să îl daţi jos pe Florin Cîţu din fruntea Guvernului? P.S. Mai încercăm odată, luni la 12:00”, a scris Ionuţ Moşteanu, sâmbătă pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.