Adrian Oros revine asupra demisiei și rămâne ministru al Agriculturii

0

Adrian Oros rămâne la Palatul Victoria. Ministrul Agriculturii și-a retras demisia. Într-o intervenție la Realitatea PLUS, în emisiunea „Realitatea la raport”, Oros a asigurat că nu părăsește tabăra Orban. Acesta a fost singurul ministru din actualul executiv care a participat, în calitate de susţinător, la lansarea candidaturii lui Ludovic Orban pentru şefia Partidului Naţional Liberal. 

Adrian Oros revine în Guvern până la formarea unui nou Executiv. Oros a declarat că a fost sunat, aseară, de Florin Cîțu și i s-a cerut să revină asupra demisiei, până la formarea unui nou guvern. Oros a acceptat să revină în guvern pentru a nu provoca disfuncționalități în Executiv.

Într-o intervenție la Realitatea PLUS, în emisiunea „Raport de zi”, moderată de jurnalista Ana Maria Păcuraru, Adrian Oros a declarat: „Sunt, am fost si voi fi in echipa Orban. Singura solutie de a reface coalitia este Ludovic Orban premier.”

„Mi-a cerut sa revin pentru ca nu exista acum o solutie si m-a rugat sa raman pentru a gestiona probleme curente de la minister. E prima oara cand Citu m-a sunat in calitate de premier, si eu – de ministru. Pana acum, am discutat la sedintele de guvern si prin WhatsApp. Am inteles mesajul de aseara si nu vreau, in aceasta criza politica, sa produc si sincope in activitatea ministerului. Pana se va instala un guvern, raman la minister. Dar, repet, nu parasesc echipa Orban”, a mai spus Oros.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.