Marcel Ciolacu îl desființează pe Dacian Cioloș, după votul din Parlament!

Share:

Marcel Ciolacu a continuat atacurile la adresa lui Dacian Cioloş chiar şi după ce Guvernul minoritar USR a fost respins în Parlament. Preşedintele PSD a catalogat drept un gest „arogant” propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Sănătăţii „acelaşi ministru care a gestionat pregătirea valului patru”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut aceste declaraţii la centrul de vaccinare de la Romexpo unde a mers pentru a-i fi administrată a treia doză a vaccinului anti-COVID.

„Cât de arogant poţi să fii să vii în Parlament cu acelaşi ministru care a gestionat pregătirea valului patru?

Criza politică ştim de cine a fost declanşată. Cred că preşedintele o să ne cheme la consultări. Am făcut azi un apel la responsabilitate şi vom vedea în ce direcţie duc aceste lucruri.

Despre criza sanitară, ar trebui să lăsăm specialiştii să se pronunţe şi noi oamenii politici să dăm din ce în ce mai puţine declaraţii”, a precizat Marcel Ciolacu.

Întrebat despre intenţia autorităţilor care iau în calcul carantinarea şi închiderea şcolilor, Ciolacu a afirmat că „specialiştii ar trebui să răspundă la aceste întrebări, nu oamenii politici”.

„Noi spunem acest lucru de un an şi jumătate ca oamenii politici să nu se mai bage peste specialişti, pentru că lumea nu va mai înţelege nimic”, a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.