Europarlamentarul PPU (social-liberal), Maria Grapini, a organizat (și) la Bucuresti, Conferința „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur”!

0

După succesele de la Timișoara, Iași și Brăila, caravana umanistă „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur” a continuat, ieri, cu o importantă conferință la Hotel Minerva din Bucuresti.

Cunoscută pentru demersurile pe care le face în sprijinul IMM-urilor, dar și pentru încurajarea tinerilor în a deveni antreprenori, având o experiență uriașă în mediul de afaceri, europarlamentarul Maria Grapini, cel mai activ reprezentant al României în PE, împreună cu colegii săi din PPU (social-liberal), au reluat șirul conferințelor intitulate „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur”, evenimente prin care se oferă cât mai multe informații mediului de afaceri în sensul demarării unei afaceri sau calificării într-o meserie.

Maria-Grapini

“La Conferința organizată la București „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur”, am avut ocazia să ascult multe și interesante puncte de vedere din partea participantilor la eveniment! Ce bine ar fi dacă guvernanții ar asculta vocea cetățenilor, celor care contează cu adevarăt în această țară!
Mulțumesc participanților, mulțumesc inimoasei echipe umaniste din sectorul 3 care m-a sprijinit în organizarea unei conferințe de succes, mulțumesc specialiștilor care au acceptat să prezinte teme de interes public!”, a precizat europarlamentarul Maria Grapini.

La eveniment au participat experti, oameni de afaceri, antreprenori, inventatori de renume, membri PPU (s-l), dar și tineri dornici de a-și valoriza propriul potențial.

În cadrul conferinței, s-a discutat despre provocările actuale de pe piața muncii, despre importanța economică deosebită a existenței diversității în meserii, precum și despre importanța ca fiecare dintre oameni să își urmeze vocația, să fie „omul potrivit, la locul potrivit”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.