Clotilde Armand, alături de refugiații ucraineni. Primarul Sectorului 1 a vorbit, la telefon, cu primarul Kievului, Vitali Klitschko!

Share:

Clotilde Armand vrea să se implice cu orice chip în războiul generat de armata rusă în Ucraina. Primarul Sectorului 1 l-a sunat pe primarul Kievului, pentru a-l asigura de suportul bucureștenilor care vine pentru cetățenii ucraineni.

Primarul capitalei ucrainene Kiev, Vitali Klitschko, i-a mulțumit lui Clotilde Armand pentru ajutorul oferit Kievului, care se află de zile întregi sub teroarea generată de armata rusă.

”Trebuie să știti că toți cetățenii României sunt alături de dumnevoastră, vom face tot ceea ce este nevoie să vă ajutăm. Suntem alături de voi”, a spus Clotilde Armanad.

”Vă mulțumesc mult pentru efortul vostru și pentru sprijinul acordat Ucrainei pentru apărarea lumii democratice de agresiunea Rusiei. Vă mulțumim pentru că sprijiniți Ucraina în aceste război crud.”, a declarat primarul Kievului.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, este una dintre persoanele publice ale Ucrainei care a comunicat intens cu populația în timpul bombardamentelor și, care, alături de președintele Zelenski, a rămas în oraș să lupte cu trupele rusești. Edilul a pregătit Capitala Ucrainei de invazie de la începutul lunii februarie, dinainte ca războiul să înceapă în data de 24 februarie, când le transmitea oamenilor să folosească spațiile de la metrou ca adăposturi antiaeriene.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.