Nicușor Dan: Aproape 7000 de animale fără pedigree – câini cu deținător și pisici cu și fără deținător – au fost sterilizate gratuit!

0
Primarul general, Nicușor Dan, a precizat că aproape 7000 de animale fără pedigree – câini cu deținător și pisici cu și fără deținător – au fost sterilizate gratuit în cadrul campaniei derulate de ASPA în cele 12 cabinete veterinare partenere, în perioada 08 noiembrie 2021 – 30 aprilie 2022.
„Primăria Capitalei, prin administratorul public Diana Punga, a angrenat în campania de informare a cetățenilor cu privire la microciparea și sterilizarea animalelor mai multe instituții ale administrației locale (ASPA, Poliția Locală a Municipiului București, Poliția Locală Sector 2, PROEDUS, Centrul Teritorial Veterinar Sector 2), precum și voluntari din partea unor organizații neguvernamentale, într-un efort comun lăudabil.
Mulțumesc bucureștenilor care au înțeles importanța sterilizării animalelor de companie și au răspuns apelului nostru. Asigur toți locuitorii orașului că vom avea în continuare astfel de campanii, pentru un București civilizat și prietenos cu animalele”, a mai spus primarul general, Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.