Cătălin Drulă, mesaj de Ziua Europei: USR nu va abdica niciodată de la principiile europene și se va opune oricărei tentative de erodare a încrederii în UE!

Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat, într-un mesaj de Ziua Europei, că „astăzi, când Vladimir Putin atacă fără discernământ Ucraina, vedem și simțim – poate mai bine ca oricând – ce înseamnă pentru România apartenența la Uniunea Europeană”.
„Pacea și prosperitatea au fost și vor fi mereu idealuri pentru care trebuie să ne luptăm zi de zi și pe care trebuie să le asigurăm generațiilor următoare.
“Dincolo de diferențe și granițe geografice se găsește interesul comun”, spunea unul dintre părinții ideii Europei unite, Jean Monnet. Vorbele sale trebuie să ne ghideze acțiunile și azi.
Suntem parte a unei comunități de valori, parte a unei piețe comune, care ne garantează bunăstarea, și parte a unui sistem politic, care ne garantează pacea.
USR nu va abdica niciodată de la principiile europene și se va opune oricărei tentative de erodare a încrederii în Uniunea Europeană.
La mulți ani, Europa! La mulți ani România, parte a Europei unite, democratice și libere!
Și în această zi de sărbătoare, gândurile noastre se îndreaptă către frații noștri europeni din R. Moldova, Ucraina și Georgia. Locul acestor state este alături de noi”, a mai spus Cătălin Drulă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.