Ludovic Orban (Forța Dreptei) taxează dur ipocrizia liderilor PSD: „Feseniștii travestiți în diferite blănuri de oaie sunt tare frustrați!”

Share:
Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, a taxat dur ipocrizia lui Ciolacu&co.
„Deși au câștigat toate alegerile parlamentare de la duminica orbului încoace(mai puțin alegerile din 1996, câștigate de CDR), feseniștii travestiți în diferite blănuri de oaie sunt tare frustrați.
Deși jinduiesc hulpavi la fotoliul de la Cotroceni, de la Iliescu încoace, oricât de tare s-au chinuit și orice plan diabolic au vrut să pună în operă, de fiecare dată când au încercat să instaleze vreun ciumat în deal, poporul român le- a dat peste cap planurile, lăsându- i cu buzele umflate la fiecare scrutin prezidențial.
Cum nu vor să admită că strugurii sunt prea acri, ce credeți că le-a trecut prin cap? Să le ia dreptul românilor de a își alege președintele. Adicătelea, să modifice Constituția pentru ca președintele să fie desemnat de Parlament.
Dacă până acum câteva luni păstrau acest subiect doar pentru șuetele lor din spatele ușilor închise, de când i-a proțăpit Iohannis din nou în capul trebii au căpătat atât de mult tupeu încât au ajuns să își dea arama pe față, anunțând public pofta lor de modificare a legii fundamentale.
Nu intrați în panică. Orice modificare a constituției nu se poate realiza decât prin referendum. Adică prin votul fiecărui cetățean. Chiar dacă în parlament pot să impună majoritatea calificată de două treimi necesară pentru revizuire, nu au cum să ocolească titularul de drept al suveranității, poporul român, care, sunt convins că dacă vor avea nerușinarea de a ajunge la votul popular, le va aplica o corecție care îi va ustura rău de tot.
Oricum, nu uitați! Ei chiar asta vor. Să vă fure dreptul de a vă alege președintele! Chiar dacă nu apucă să comită fapta, pedepsiți și tentativa!”, a precizat deputatul Ludovic Orban.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.