O nouă dimensiune umană a aplicațiilor inteligenței artificiale la UPB

Share:

Îți dorești un frigider inteligent care să-ți spună ce să cumperi și ce să mănânci? Ai vrea să probezi on-line articolul vestimentar preferat? Preferi să cumperi din magazin fără să mai treci pe la casa de marcat?

Dacă toate acestea se pot regăsi în realitatea secolului XXI, și nu doar în realitatea virtuală, vino să te convingi mâine, 22 iunie, în intervalul orar 12:00-17:00, la evenimentul special , dedicat inteligenței artificiale, și organizat de Universitatea POLITEHNICA din București.

În acest context vă așteptăm la Workshop-ul și Expoziția organizate de Centrul Internațional de Excelență în Inteligență Artificială@UPB, evenimente ce vor avea loc în amfiteatrul Radu Voinea al UPB , respectiv în holul AN al Universității.

Pe lângă multitudinea aplicațiilor robotice inedite, programul evenimentelor mai include:

▪ Centrul de Testare în IA al UPB din rețeaua DIANA a NATO ▪ Inteligență Artificială pentru medicină Pacientul virtual – diagnostic și tratament, Recuperare în bolile neurologice, Înțelegerea activităților persoanelor cu nevoi speciale ▪ Inteligență Artificială pentru învățare Analiza automată a performanțelor în învățarea colaborativă ▪ De la Inteligența Artificiala și Robotică înspre evoluția umană Cum înțelegem spațiul care ne înconjoară ▪ FIT Europe – Viitorii leaderi în IT pentru o Europă digitală ▪ Masă rotundă: Inteligența Artificială și societatea Invitați: Lector univ. Cornel-Florin Moraru, Universitatea Națională de Arte Daniela Marișcu, Investitor și antreprenor 12:00-17:00 – Expoziție, Holul AN al UPB.

În cadrul expoziției, vizitatorii vor vedea demonstrații ale unor aplicații prototip dezvoltate de membrii Centrului împreună cu companii partenere și vor avea oportunitatea să interacționeze cu acestea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.