Maria Grapini va fi sâmbătă în mijlocul brăilenilor. Eurodeputatul umanist, invitatul special al unei dezbateri cu tema „Euroscepticismul la romani”!

Share:

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, va fi invitatul special al filialei Brăila a Partidului Umanist Social Liberal, la dezbaterea cu tema „Euroscepticismul la romani”, dezbatere care va fi însoțită de o conferință de presă.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, la ora 9.45, la sediul partidului Umanist Social Liberal Filiala Brăila, din strada Griviței nr. 159-161 (Sala de conferințe, etaj 1), iar dezbaterea va fi condusă de liderul filialei PUSL Brăila, Dan Păun.

În context, toți brăilenii care doresc să îl întâlnească pe ”cel mai activ și patriot europarlamentar” și să-i pună acestuia întrebări privind funcționarea UE sau a PE, sunt așteptați la dezbatere.

“Merg la Brăila deoarece cred că este nevoie de întâlnirea directă cu cetățenii. Fac acest lucru cu drag și responsabilitate, încă din anul 2012, când am decis să părăsesc lumea afacerilor și să mă implic în politici publice. Sunt convinsă că oamenii politici trebuie, înainte de toate, să fie responsabili, să aibă multă disponibilitate la dialog și să fie deschiși la deplasări și discuții în mijlocul cetățenilor. Numai în acest mod, poți afla, cu adevărat, care sunt problemele reale cu care se confruntă aceștia și poți lua decizii ferme, în direcția soluționării acestora”, a precizat eurodeputatul Grapini.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.