FCSB și Dinamo vor juca pe Stadionul „Arcul de Triumf”!

Share:

Eduard Novak, ministrul Sportului, a anunțat că Stadionul „Arcul de Triumf” le poate primi pe FCSB, Dinamo și echipele naționale. Arena inaugurată în 2021 nu a găzduit până acum nici un meci de Liga 1.

FCSB și Dinamo au primit „verde” pe „Arcul de Triumf”. Aici s-au jucat în special meciuri de rugby, partide ale echipei naționale de fotbal feminin, dar și un meci al României U21, în martie, scor 2-1 cu Finlanda. Eduard Novak a anunțat că FCSB ar putea juca pe arena inaugurată în urmă cu un an. Acesta a vorbit și despre Dinamo, pe care o așteaptă de asemenea pe „Arcul de Triumf”. „Eu cred că da (n.r. – Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți. Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, a declarat Eduard Novak la Pro TV.

FCSB a fost nevoită să joace la Buzău ultimul meci al campionatului, cu CFR Cluj, 3-1, nefiind primită pe „Arcul de Triumf”. Arena Națională era ocupată în acel moment, fiind în pregătiri pentru evenimentul muzical „Saga Festival”. FCSB are interzis şi pe Stadionul „Steaua” din Ghencea, deşi s-a oferit să-l închirieze la un preţ mai mare decât cel practicat de Arena Naţională!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.