Victorie a lui Nicușor Dan în instanță: Curtea de Apel Bucureşti a respins, printr-o decizie definitivă, recursul împotriva deciziei de suspendare a PUZ-urilor de sector!

Share:

Curtea de Apel Bucureşti a respins, printr-o decizie definitivă, recursul împotriva deciziei de suspendare a PUZ-urilor de sector, a anunţat, luni, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Planurile urbanistice zonale au permis în ultimii ani dezvoltarea haotică şi ilegală a Bucureştiului, au distrus spaţiile verzi, au îngreunat traficul, crescând şi poluarea, şi au produs o destabilizare a pieţei de investiţii”, a scris primarul, pe Facebook.

În prezent, a precizat el, PUZ-urile sectoarelor 3, 5 şi 6 sunt anulate definitiv de instanţă, iar cele ale sectoarelor 2 şi 4 sunt suspendate.

 

 

Citește și
1 Comentariu
  1. negrea Constantin spune

    Pentru dl Budai personal
    Am lucrat 8 ani și 7 luni în construcții în perioada dec.1983 iunie 1990 dar casa de pensii Dolj a refuzat acordarea grupei a ll de muncă deși a fost înscrisă în cartea de muncă și am dovedit cu actele emise de Trustul de Construcții Dolj.
    Am câștigat grupa în instanta de judecată respectiv Tribunal Dolj dar în recursul declarat de Casa de Pensii Dolj ,decizia tribunalului a fost anulată de un complet de judecat incapabil să înțeleagă faptul că am efectuat regimul de muncă din construcții iar toți colegii mei cu atribuții identice au câștigat dreptul și privesc pensiile majorate cu aportul grupei a ll de muncă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.