Victor Ponta, revoltat: Chiar s-a decis demolarea totală a României “pas cu pas”?”

Share:

Pe data de 1 iulie, Garda de mediu din județul Gorj a decis să suspende extinderea exploatării la cea mai mare carieră de lignit din țară, Roșia. Mai pe românește spus, Garda de mediu a dispus suspendarea excavării de cărbune la Roșia, iar singurul lucru care se mai poate face acolo este scoaterea cărbunelui deja excavat.

Fostul premier, Victor Ponta,  a taxat dur iresponsabilitatea statului român în ceea ce privește minele de cărbuni și a explicat, pe larg, situația CEO ( Compania Energetica Oltenia) care este cel mai mare producator roman de energie pe carbune.

„Din nou simt nevoia sa explic 1. CEO ( Compania Energetica Oltenia) este cel mai mare producator roman de energie pe carbune – acum nu mai are voie sa isi exploateze carbunele. 2. Activitatea CEO a fost blocata la cererea si presiunile facute de un ONG condus de un cunoscut lider USR Octavian Berceanu alaturi de un Senator USR ( probabil ca useristii si votantii lor isi incarca telefoanele si laptopurile de la soare – nu de la priza ) . 3. Nu doar 1200 de angajati romani raman fara activitate – judetul Gorj este distrus fara activitatea energetica iar Romania trebuie sa importe mai multa energie din alte tari la preturi uriase. 4. Desi este o situatie de o gravitate exceptionala nu reusesc sa gasesc nicaieri o pozitie a Presedintelui, Premierului, Ministrului Energiei sau a altei inalte oficialitati prin care sa se arate indignarea si sa se gaseasca solutii legale ( am uitat – ei se ocupa de Ucraina nu de Romania)! 5. Cand toata Europa incearca disperata sa gaseasca energie mai ieftina – Romania isi inchide singura cel mai mare producator ca asa cere un ONG al unui USR ist ! Intrebarea este daca am cazut pe mana unor masochisti de o prostie infioratoare ? Sau chiar s-a decis demolarea totala a Romaniei “pas cu pas”?”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.

 

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Burca Gheorghe spune

    DOMNULE PONTA POATE AI INTELES SI TU IN CEASUL AL DOISPREZECILEA CA AI DISPARUT DIN PARLAMENTUL ROMANIEI SI DE PE ESICHERUL POLITIC PARLAMENTAR PE MINA TA SI STII CUM SPUNE PROVERBUL ” CUM SI-O FACE OMUL CU MINA LUI NU-I O FACE NICI DRACUL” AI VRUT SA FII BURICUL PAMINTULUI SI NU TI-A IESIT.CIND AI DEVENIT PRIM MINISTRU NICI NU S-A USCAT BINE CERNEALA PE DECRETUL PRESEDINTELUI SECURIST PINA IN MADUVA OASELOR BASESCU PETROV SI AI DAT REPEDE FUGUTA LA SRI CA SA CERI BINECUVINTAREA PENTRU NUMIREA MINISTRILOR IN GUVERN. NIMENI NU A INTELES NICI PINA ACUM CARE A FOST MOTIVAREA TA CIND TU AVEAI TOATA PUTEREA DE A NUMI PE CEI MAI COMPETENTI DIN PARTID SI NU CE ITI SPUNEA MAIOR ,COLDEA SI COMPANIA. ACEASTA A FOST CAUZA DE TARA NOASTRA NU A PROGRESAT PINA ACUM PENTRU CA SI -AU BAGAT NASUL SECURISTII SI VEDEM CU TOTII CE A IESIT IN FINAL SI SA TII MINTE DOMNULE PONTA CA ATIT TIMP CIT SRI CU COZILE DE TOPOR CARE O ALCATUIESC STABILESC CINE SA FIE SI CINE NU MINISTRU ROMANIA VA STAGNA IN MIZERIA IN CARE SE ZBATE SI ASTAZI. SINCER IMI PARE RAU RAU PENTRU TINE SI ITI VA FI FOARTE GREU SA REVII ACOLO UNDE AI FOST. ATUNCI DUPA CEEA CE AI FACUT NOI TOTI OAMENII AM INTELES CA ESTI SECURIST SI CA IN CALITATEA TA DE PRIM MINISTRU NU VEI FACE CEEA CE SPUNE PARTIDUL SI ALEGATORII VOSTRI CARE TE-AU PROPULSAT IN FUNCTIA DE PRIM MINISTRU CI CEI DE LA SECURITATEA ASCUNSA ACUM IN SRI. INDIFERENT CE AR SPUNE SRI CA NU MAI SUNT SECURISTII DE ALTA DATA TOT SECURISTI RAMAN SI SIGUR NARAVURILE AU RAMAS ACELEASI. NU STIM NICI PINA ACUM CINE A FOST ACEI BOLNAVI MINTAL CARE AU INCREDINTAT CA SRI SA FACA AFACERI PE CONT PROPRIU NUMAI DE EI STIUTE IN ROMANIA SI AIUREA? CE FEL DE AFACERI FAC? CINE-CONTROLEAZA ? DE CE NU SUNT PUBLICE CA TOATE CELELALTE AFACERI CARE SUNT IN ROMANIA? CE SECRET CONSTITUIE ? OARE SUNT STRAINI DE SCANDALUL SI MOARTEA ACELUI PATRON CARE ASIGURA DEZINFECTATII PENTRU SPITALELE DIN ROMANIA? CINE NE POATE RASPUNDE DOMNULE PONTA LA ACESTE INTREBARI? FITI SINCER PENTRU CA NUMAI ASA VA VETI CISTIGA CREDIBILITATEA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.