Gigi Becali avertizează: Viitorul FCSB depinde de meciul cu Saburtolo!

Share:

Gigi Becali a anunțat, după înfrângerea cu Rapid, ce se va întâmpla la FCSB. Patronul clubului din Berceni a avertizat că viitorul clubului depinde de meciul cu Saburtalo, de joi, din al doilea tur preliminar din Conference League (0-1 în prima manşă).

Patronul clubului din Berceni a intrat în direct la TV la finalul derby-ului cu Rapid, pierdut cu 0-2, şi a i amenințat din nou că iese din fotbal. „Pe mine mă interesează să salvez ce pot salva, nu mă interesează Toni Petrea. O să vorbesc cu Toni Petrea să vedem ce se întâmplă! Sunt patron, o să-i spun eu ce să facă. Rămâne valabil ce am spus despre jucători data trecută.  Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să luăm niște măsuri, să văd ce mai pot să recuperez și ce pot să fac. Am un meci joi și mă concentrez doar pe el. Dacă nu ne calificăm în grupe, încep operațiunea de retragere. Nu v-am spus? N-o să mai dau eu 30.000 de salariu… o să dau 7.000, 8.000, 5.000. Ce vreți să spun, să vă fac pe plac? Toți vă bucurați când mănâncă bătaie Gigi Becali. Lumea îl vrea pe Gigi Becali în cap… dar Dumnezeu vrea altceva”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Acesta susţine că fundaşul central Rachid Bouhenna este vinovat pentru eşecul din Giuleşti. „Toată echipa a fost praf, doar Tănase și Cordea și-au dat viața. Mi-a plăcut și Dawa, orice ați spune voi. Cred că la ambele goluri a fost Bouhenna vinovat”, a declarat Gigi Becali, care a adăugat că „decarul” echipei va pleca: „Tănase trebuie să semneze o procură exclusivă, iar în 48 de ore se va realiza transferul. Adică, se va transfera după meciul de joi din Conference League. Scap de salariul lui, iau și 3 milioane”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.