Mohammad Murad ar putea cumpăra Dinamo

Share:

Mohammad Murad, celebrul afacerist de la „Imperiul Leilor”, vrea să investească în fotbalul românesc. Antreprenorul libanez a dezvăluit câți bani este dispus să plătească pentru a prelua pachetul de acțiuni. 

De ani de zile așteaptă fanii dinamoviști ca echipa favorită să fie preluată de un afacerist care să readucă echipa „roș-albă” în fruntea Ligii I. După experiența „Negoiță”, în ultimii ani s-a vorbit despre interesul mai multor afaceriști din țări arabe și chiar și din Egipt pentru a cumpăra Dinamo.În cele din urmă, „câinii” s-au ales cu obscurul afacerist spaniol Pablo Cortacero la butoane. Apoi, Dorin Șerdean a cumpărat acțiunile, 72%, iar echipa a ajuns în „B”.

În ultimele zile, oficialii de la Dinamo București s-au întâlnit cu celebrul Mohammad Murad. Potrivit presei sportive, afaceristul libanez este pregătit să ofere 1,2 milioane de euro pentru a prelua clubul din Ștefan cel Mare, cu o condiție: să mai vină un investitor alături de el.

„Eu zic că sunt șanse bune să vină cineva la Dinamo și să investească. Un investitor vă pot spune clar că există, care vrea să vină cu 50%, dar caută un partener. E vorba de cineva care nu a condus în fotbal până acum”, a declarat un oficial de la Dinamo pentru PlaySport.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.