Marcel Ciolacu, mesaj tranșant către liberali: „Dacă nu se face rotativa privind premierul, altă variantă decât alegerile anticipate nu există!”

Share:

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți, într-o conferință de presă la Parlament, că dacă nu se va face rotativa în ceea ce privește premierul, „nu e altă variantă decât alegeri anticipate”.

PSD exclude continuarea unei colaborări cu PNL la guvernare, dacă „rotativa” nu va avea loc, a transmis Marcel Ciolacu.

„Dacă nu se face rotativa, altă variantă decât alegerile anticipate nu există”, a spus liderul PSD, spunând că nu vrea să comenteze declarații făcute „cum se trezește unul pe plajă să dea știri la televizor”.
Ciolacu a adăugat că protocolul coaliției cu PNL este clar și prevede ca de anul viitor premierul să revină PSD.

Întrebat dacă vrea să fie premier, Ciolacu a răspuns că „e o onoare să fii prim-ministru, nu e pe voință”, liderii partidului având ultimul cuvânt în acest sens.

„E o onoare să fii prim-ministru. Dacă colegii mei vor considera că eu trebuie să fiu, eu o să fiu. Categoric. Haideți să nu comentez cum se trezește unul într-o vancață pe plajă să spună. Protocolul e clar, dacă nu se va face această rotativă nu e altă variantă decât alegeri anticipate”, a declarat liderul PSD.

Deputatul de Iași, Alexandru Muraru, a declarat în weekend, că „a schimba un premier cu un an înainte de alegeri, în plin conflict la marginea granițelor României nu ar fi un semnal bun”. „Şi Marcel Ciolacu a spus la un moment dat, înainte ca premierul Nicolae Ciucă să fie şi preşedinte PNL, că dacă lucrurile merg bine în coaliţie şi la guvernare nu este sigur că va mai fi realizată rotativa”, a spus Muraru.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.