Alina Gorghiu îl pune la punct pe Marius Budăi: L-am tot auzit pe domnul ministru al muncii mărind de 10, de 20 de ori salariile din gură, dar nevorbind de reforme pe care ministerul trebuie să le facă!

Președintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat dur anunțul ministrului Budăi privind majorarea salariului minim și a pensiilor, fără a avea, în prealabil, acordul premierului Ciucă.

Alina Gorghiu i-a cerut, tranșant, lui Budăi să discute în coaliție astfel de intenții, înainte să le facă publice. „Din păcate, l-am tot auzit pe domnul ministru al muncii mărind de 10, de 20 de ori salariile din gură, dar nevorbind de reforme pe care ministerul trebuie să le facă. Suntem cât se poate de hotărâți să mergem mai departe, în ciuda faptului că anumiți colegi din această coaliție vor din când în când să puncteze electoral și nu să discute în interiorul coaliției. Cred că cea mai sănătoasă, corectă, loială atitudine și constructivă pentru coaliție e ca absolut orice propunere pe care un ministru sau altul o are să nu se facă în spațiul public înainte de a fi informat prim-ministrul. Domnul Budăi și ceilalți colegi, indiferent de culoarea politică, au înțeles – guvernul acela nu e al PSD, nici PNL, nici UDMR, nici al unui partid, ci este Guvernul României”, a precizat Alina Gorghiu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.